top of page

Hva gjør vi?

240505_BEEHIVE-8.jpg
IMG_0534.jpg
240505_BEEHIVE-10.jpg

Hva gjør vi?

Vi gir barnehager en enklere og tryggere hverdag som lar dem drive mer pedagogisk aktivitet med barna.

Beehive lar barnehager tegne opp gjerder på sine telefoner, som varsler de ansatte dersom et barn går utenfor området. På den måten kan de ansatte plukke opp ethvert avvik - med en gang!

På denne måten eliminerer vi risikoen for at barn havner på avveie, og lar turen bestemme hvor gjerdene står.

Hvem er vi?

Vi brenner for å utvikle smarte og innovative løsninger slik at barnehagen får den hverdagen de fortjener.

 • Hva er et virtuelt eller usynlig gjerde?
  Når man går på tur, tegner du streker på et kart som definerer et område. Disse strekene er nå ditt usynlige gjerde. De er ikke fysisk tilstede - men skal fungere som et vanlig tradisjonelt gjerde. Et virtuelt gjerde registrerer om brukerne "hopper over" og varsler da mobilapplikasjonen om dette avviket.
 • Hvorfor usynlig gjerde?
  På venstre siden ser man et fysisk og til høyre ser vi Beehive sine gjerder. Legg merke til at våre gjerder ikke sjenerer opplevelsen av fri urørt natur - og samtidig tjener sikkerhet. Vil man flytte gjerdet 10 meter lenger bak? Vær så god! I tillegg vil ansatte kunne bruke mer tid sammen med barna - med senkede skuldre.
 • Hvordan kan gjerdet vite at noen forlater området?
  For at det virtuelle gjerdet skal kunne fungere, må det kommunisere med Beehive sine smartvester. Smartvestene er en oppgradering av de tradisjonelle refleksvestene som barnehagene bruker på tur i dag allerede. Sensoren i vesten kan tas ut for å vaske vesten. Bruker dere ikke vester på tur? Ingen problem, ta kontakt så ser vi hvilken løsning som er best for dine behov!
 • Hva om barnet tar av seg vesten?
  Denne problemstillingen er ikke unik for Beehive. Dette skal, som i dag, bli oppdaget av ansatte som er tilstede med barna. Vi erstatter ikke rutiner som er godt etablert allerede.
 • Personvern (GDPR)
  Vi tar personvern og digital integritet på alvor. All data er anonym. Det eneste vi registrerer er lokasjonsdata, som ikke knyttes til bruker. Vi har et tydelig behandlingsgrunnlag og den anonymiserte dataen slettes innen rimelig tid.
 • Kan foreldrene følge med?
  Nei. Beehive er et verktøy for de ansatte i barnehagen. Formålet er ikke å aktivt følge med på bevegelsene til vestene. Vestene er smarte for at gjerdet skal fungere.
 • Falsk trygghet?
  Beehive er ikke en erstatning men et tillegg. De rutinene som i dag foreligger forblir uendret. Vi bruker å si at man fjerner ikke setebeltet bare fordi man har airbag. Det er ikke appen som passer på barna, vi gir de ansatte mer rom for å gjøre nettopp det gjennom å øke samspillet mellom barn og voksen.
 • Hva om vestene går tom for strøm?
  Batteritiden skal optimalt kunne brukes på opp mot fem turer før de trenger lading. Beehive`s innovative ladeløsning skal sikre at vestene til enhver tur er fullt oppladet og klare for bruk! - LED-lys på vesten skal indikere batteristatus og eventuelle feilmeldinger. - Mobilapplikasjonen viser også status på vestene for å best mulig kunne hindre komplikasjoner på tur. Om en vest har feil eller er tom for strøm, får man varsel om dette. Har man problemer er supporttelefonen åpen 24/7 i hele 2024.
 • Vil dette erstatte ansatte?
  Det er lover og regler som bestemmer hvor mange ansatte man skal ha per barn. Ved eventuelle sykdommer og frafall må man tilkalle vikarer som vanlig. Beehive er ingen ansatt, men et verktøy. Vi understreker at de samme rutinene i dag vil bestå.
 • Hvordan kan jeg kjøpe tjenesten?
  Beehive Project AS er kun tilgjengelig for organisasjoner per. 26.03.2024. Vi retter oss primært mot barnehager, men er tilgjengelig for andre grupper som beveger seg i naturen i organiserte former. Send din forespørsel via knappen under. Er du privatperson? Kontakt oss med din forespørsel, så ser vi om vi kan hjelpe.
 • Hva koster det?
  Kontakt oss, så sender vi deg et tilbud. Vi tilpasser betalingsløsninger og vilkår etter behov. Månedlig, kvartalsbetalinger eller årlig? Vi er veldig fleksible hos våre første kunder.
 • Plug & play
  Vi leverer en enkel plug&play løsning og tydelige manualer for enkel installasjon. (1) Heng opp lade-knaggen og lad vestene (2) Last ned appen, logg inn og aktiver vestene

Hvor finner du oss?

Vi holder til i Kristiansand og Oslo.

 

Ta kontakt! 

 • Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram
Mer tid med barna_edited.jpg

Vi er her for deg.

 • Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram

Takk for at du tar kontakt!

bottom of page